Thumbnail Image 1

DE REPRODUCTIE COLLECTIE

Het uitgangspunt bij het op de markt brengen van giclées (art-reproducties) van Poen de Wijs werkstukken (en die van zijn vrouw Marion van Nieuwpoort) is niet om dit in hoge oplages te doen. ‘Printing on demand’ heeft de voorkeur. U heeft keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod aan werkstukken.

PARTICULIER OF BEDRIJFSMATIG

Het beschikbaar komen van reproducties van hoogwaardige kwaliteit biedt geïnteresseerden de kans om tegen een redelijke aanschafprijs een werkstuk(ken) van Poen de Wijs te kopen en een verzameling aan te leggen. U te omringen met Poens kunst en ervan te genieten. Wij bieden afdrukken aan op ieder gewenst formaat! Als (repro)collectie biedt het werk van Poen de Wijs mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Particulier of bedrijfsmatig. Wij denken graag met u mee.

WAT IS EEN GICLÉE?

In de kunstwereld spreekt men over ‘giclée’. Een reproductie/afdruk gemaakt met speciale pigment-inkten op hoogwaardig galeriepapier. Zodat kleurechtheid voor lange tijd kan worden gegarandeerd. Zo ontstaat een museumwaardig kunst-object voor expositie(s), privé of zakelijk gebruik.

GEEN REPRODUCTIES OP CANVAS

Als beheerder van de reprorechten van Poens werk (en dat van Marion van Nieuwpoort) heeft John Vijlbrief -van Poen van de Wijs- alle repro-vrijheid gekregen. Maar hij beseft zich goed dat hij zichzelf beperkingen moet opleggen. Uit respect voor de kunstenaar en zijn werk is vooralsnog besloten dat er geen reproducties op canvas worden gemaakt, noch aangeboden. Poen stelde dat een professionele, hoge kwaliteit van de reproductie te allen tijde het uitgangspunt dient te zijn.

 

Thumbnail Image 1

ONZE WEBSHOP

Voor het bestellen van art-reproducties (giclées) van het gevarieerde werk van de kunstschilder van het realisme Poen de Wijs (en dat van Marion van Nieuwpoort) verwijzen wij u naar onze speciale, uitgebreide webshop art-netherlands.com

 

Thumbnail Image 1

KENT U DE iBOOKS?

Wilt u meer lezen en leren over de verschillende technieken en schilderstijlen van Meesterschilder Poen de Wijs? Dan is de iBookserie iets voor u! In maar liefst zestien iBooktitels vertelt Poen over zijn werk en legt de door hem gehanteerde technieken gedetailleerd en met prachtige voorbeelden uit. U vindt de iBooks in Apple's iBooks Store en via onze webshop. Lees meer...

 

Thumbnail Image 1
Thumbnail Image 1

 

Thumbnail Image 1