Thumbnail Image 1

DE REPRODUCTIECOLLECTIE

De kunstcollectie van Poen de Wijs bestaat uit circa 800 werkstukken in verschillende technieken. Vrijwel alle kunstwerken komen voor reproductie in aanmerking. in de webshop staat bij ieder kunstwerk wat de gebruikte techniek is en meer relevante gegevens over het werk. Van het werkstuk wordt een zo natuurgetrouw mogelijke art-reproductie gemaakt. Waarbij gebruik wordt gemaakt van pigment inkten om de afdruk (de giclée) in een rijke, zo natuurgetrouw mogelijke kleurschakering te vervaardigen.

KUNST ACHTER PLEXIGLAS

Mode is thans om een werk achter plexiglas (acrylic glass) 'in te lijsten'. Hierdoor worden de kleuren intenser. Met name voor moderne interieurs is plexiglas zeer geschikt. Vooral op grote formaten. Via de webshop kunt u eenvoudig aangeven of u plexiglas wenst of een print (een giclée). Inlijsten behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag welke lijst het meest geschikt is.

 

Thumbnail Image 1

OVER DE WEBSHOP

Naast giclées (art-reproducties met behulp van speciale pigment inkten afgedrukt op meseumkwaliteit papier) zijn ook nog originele litho-afdrukken verkrijgbaar. Deze in gelimiteerde oplages gemaakte litho's zijn voorzien van de signering van Poen de Wijs. Ga hiervoor naar de webshop en kijk onder 'litho's'.

KUNSTBOEKEN OVER POEN DE WIJS

Gedurende het leven van Poen de Wijs zijn er een aantal kunstboeken over hem uitgegeven. Vijlbrief Media heeft over Poen de Wijs nog een, wat ze noemen 'coffeetablebook' gemaakt. Ook hiervoor gaat u naar de webshop.

 

Thumbnail Image 1

BEKIJK DE NIEUWE FILM

De nieuwe documentaire van John Vijlbrief 'Meekijken over de schouder van een Meesterschilder' over het leven en werk van Poen de Wijs is nu via deze website te zien. Klik op de filmlink.

 

Thumbnail Image 1

 

Thumbnail Image 1

 

Thumbnail Image 1

 

Thumbnail Image 1

 

Thumbnail Image 1

 

Thumbnail Image 1